Család

Nehezen boldogulsz a párod exével, gyerekeivel?

A címben feltett kérdés nem holmi újságírói fogás, nem egy szenzációhajhász cím, amit lekattintva nem lelsz végül gyógyírt problémáidra. A legjobb helyen jársz, ha azzal akad gondod, miként kerülj közelebb párod régi családjához.

Gyere, látogass el fórumunkba, ahol számtalan második feleség (vagy nem is feltétlen feleség, hanem mondjuk élettárs) találkozik nap mint nap, és beszélget a mozaikcsaládosdival kapcsolatos problémáiról, az exekkel, gyerekekkel, exanyósokkal és -apósokkal vívott küzdelmekről, és a mindennapi örömökről is.

Ez az a hely, ahol mindig kapsz egy-egy jó szót, bátorítást és együttérzést a nőtársaktól, és ha tanáccsal nem is mindig tudunk szolgálni, de meghallgatunk, nem ítélkezünk. Amolyan önsegítő csoport ez, ahova mindig újabb és újabb érintettek kapcsolódnak be, ahol vannak aktívabb és kevésbé aktívabb tagok, ahova lehet jönni csak úgy olvasgatni is, erőt meríteni, ahova vissza-visszatérnek a tagok, ha kérdésük már nincs is, mondjuk, de jólesik hasonszőrűek között lenni – virtuálisan.

A folytatásért kattints a Második feleség cafébogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top