Család

Társkeresés gyerekkel

Ahogyan azt megígértük, nemcsak Judit és Csilla lesznek a beszélgetőtársaid a kávé-csoki-süti háromszögben, hanem hívunk más "szaknőket" is társalogni. Ők azok a nők, akik saját szakterületükön már bizonyítottak, akik nemcsak csevegni tudnak, hanem ha kell, segíteni is.

Az első ilyen közös kávézásunkra a Nő – mindenféleképpen virtuális cukrászdájában Petrus Mártit, az Elvált, magabiztos nő blog gazdáját hívtuk meg, aki az elvált nők életének újrakezdésében sarkalatos témával nyit: társkeresés gyerekkel. 

Nem is tudom, ki kell-e a címet fejtenem? Hiszen benne van minden ahhoz, hogy elindulj az úton. Gyászolj, és higgy magadban. Ennyi a recept a kezdetekhez. Na jó, persze nem ennyire egyszerű, tudom. A gyász nagyon fontos. A legfontosabb az újrakezdéshez. Sajnos, vagy sem, senki sem ússza meg ezt a folyamatot, még akkor sem, ha már régóta tudod, hogy el kell válnotok. Hiába készülsz rá, amint szétköltöztök, elindul a gyász és vele együtt egy hihetetlen érzelmi hullámvasút.

Az első három hónap igazán becsapós is tud lenni. Ugyanis az első időkben annyira sok a teendő, intézni való, az új élet kihívása, hogy nincs időd magadra figyelni és felszállni a hullámvasútra. Ha van apás hétvége, akkor is tuti, hogy ezer programod van, és további teendők a lakásban, otthonodban, munkádban. De ne örülj előre, Kedvesem.

A folytatásért kattints a Nő minddenféleképpen caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top