Család

Nagyon dühös a húga Katalin hercegnőre

A brit lapok értesülései szerint komoly feszültség van Katalin hercegnő és a húga, Pippa Middleton között. Az édesanyjuknak is választania kellett, melyikük mellé áll.

Katalin hercegnő nem hajlandó kihasználni kivételezett helyzetét és a brit királyi családdal összefonódó kapcsolatait annak érdekében, hogy húgát előnyökhöz juttassa, Pippa pedig dühös rá ezért. A fiatalabbik Middleton-lány kényelmes, ugyanakkor kiválóan fizető munkára és gazdag, arisztokrata férjre áhítozik, Katalin hercegnő pedig akár segíthetné is húgát abban, hogy ezeket megszerezze, ám mégsem teszi.

Emiatt dühös a húga Katalin hercegnőre

Pippa Middleton rádásul a kudarcaiért, például amiért megbukott a könyve, szintén az uralkodócsaládot, főleg II. Erzsébetet és Vilmos herceget hibáztatja.

A brit lapok arról is írnak, hogy édesanyjuk, Carole Middleton ebben az ügyben Pippa pártját fogja, ő is úgy véli, Katalin dolga lenne az, hogy összehozza húgát a megfelelő emberekkel.

Szerintetek kinek van igaza?

Forrás: Celeb Dirty Laundry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top