Család

Ikrek lehetnének, pedig az egyetem előtt sosem találkoztak

Cordelia és Ciara ránézésre ikrek lehetnének, annyira hasonlítanak egymásra. Pedig csak az után ismerkedtek meg, hogy ugyanarra a német egyetemre kezdtek el járni.

Az angol Cordelia Roberts és az ír Ciara Murphy ránézésre ikrek lehetnének, pedig sosem találkoztak azt megelőzően, hogy mindketten ugyanarra a német egyetemen kezdtek tanulni.

A lányok elmondták, Brémába érkezésükkor nagyon egyedül érezték magukat, és persze fogalmuk sem volt róla, hogy angol nyelvterületről bárki más a német egyetemre jelentkezett volna.

A lányoktól találkozásuk előtt többször is megkérdezték egyetemi társaik, mit éreznének, ha lenne egy ikertestvérük. Ők pedig csak annyit tudtak a kérdésre válaszolni, fogalmuk sincs, egyedül érkeztek az egyetemre. Azután, amikor összeismerkedtek, szelfit készítettek magukról, hogy számukra is láthatóvá váljék a döbbenetes hasonlóság. Természetesen az “idegen ikrek” pillanatok alatt barátságot kötöttek egymással.

Olvass még ikrek témájú cikkeket az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top