Család

Gerzsonka anyja öngyilkossággal fenyegetőzik, ha nem kapja vissza a kisfiát

Az anya azt bizonygatja, nem tehet róla, hogy Gerzsonka elkódorgott. A hatgyerekes nő azóta sem érdeklődött a kisfia felől, hogy a múlt héten megtalálták.

Ha nem kapom vissza a gyerekeimet, akkor nincs miért élnem, végzek magammal” – fenyegetőzött a 34 éves, hatgyerekes Váradi Renáta, akinek kisfiát, a 2 és fél éves Gerzsonkát a múlt héten találták magára hagyva egy játszótéren. A gyerek anyja állítja: nem ő hagyta el a csöppséget, és nemcsak őt, de kislányát, Annát is vissza akarja kapni – írja a Blikk.

Gerzsonka zokogva ült egy padon, amikor megtalálták
Gerzsonka egy pad mellett zokogott, amikor megtalálták – forrás: police.hu

Elmondása szerint nem ő hagyta el az átmenetileg nevelőszülőkhöz került Gerzsont. Egykori élettársa, László azonban másképp emlékszik a történtekre: állítása szerint a kisfiút a nő hagyta el valahol, sőt az sem kizárt, hogy szándékosan.

Mindent megteszek, hogy visszakapjam. Ha ez nem megy, öngyilkos leszek” – bizonygatta Renáta, aki egyébként azóta sem érdeklődött gyereke felől, hogy a múlt héten megtalálták a kisfiút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top