Család

Unalmas a párkapcsolatom

Aki már egy ideje házas, olyasmit tapasztal, amit még a legközelebbi barátaival is csak félve oszt meg: unatkozik a párkapcsolatában. Általában apró nyűgökkel, panaszokkal kezdődik, és szakítási fantáziálásokkal végződik.

Az illető csalódott, mert erőfeszítései és szerencséje ellenére derengeni kezd neki, hogy a házasság már nem nyújtja azt a kielégülést, amit vár tőle, vagy amit korábban képes volt megadni. Ez egy sorsdöntő pillanat: el kell gondolkodnia azon, hogy valósak-e az elvárásai a házassággal kapcsolatban, vagy esetleg rossz társat választott.

A minap beszélgettem egy ismerősömmel, aki arról panaszkodott, hogy egy csomó dolog hiányzik a házasságából. Tíz éve ismerik egymást a párjával, nagy szerelemmel, boldogsággal indult a kapcsolatuk, de az utóbbi években már csak az unalom maradt. Móninak egyre jobban hiányzik a szenvedély, a kedveskedés, a simogatás, a csók, a nagy beszélgetések, a közös röhögések, programok. Nincsenek nagy veszekedések, csak a békés egymás mellett élés. “Kifogyott belőlünk a spiritusz. Hetek telnek el köztünk beszélgetés nélkül. Olyan, mintha észrevétlenül más emberekké váltunk volna, és én ebbe belepusztulok. Látom, hogy megakad a szeme más nőkön, de még csak féltékeny sem vagyok, mert én is megnézem a jó pasikat, ráadásul biztos vagyok benne, hogy a párom sosem hagyna el.”

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top