Család

A férjem elhagyta a saját gyerekeit – olvasói levél

Ma különösen rossz napom van, küzdök magamban a volt férjemmel, ki kell írnom magamból, mi történt velünk. Ma van három éve, hogy a férjem csak úgy kilépett az életünkből. Az enyémből és a két gyerekünkéből. Azóta nem hallottunk felőle.

A legnehezebb az egészben az, hogy látom, a gyerekek szenvednek ettől a helyzettől, és még három év elteltével sem tudják hova tenni magukban, hogy az apjuk csak így lelépett. Én sem így képzeltem az életemet, amikor férjhez mentem és gyerekeket szültem, az egyedülálló anyaság véletlenül sem szerepelt a terveim között. Most pedig ez van, már három éve egyedül nevelem ezt a két csodálatos gyereket. Egy 4 éves kisfiam és egy 7 éves kislányom van, mindketten borzasztóan szeretnék tudni, hogy merre jár az apjuk. Két kicsi gyerek, akiknek nem tudok jó válaszokat adni, mert én sem tudom, mi történt valójában.

Nem tudom, hogy egy apa hogy tud így hátat fordítani a saját gyerekeinek, akikkel évekig jó kapcsolata volt és úgy tűnt, imádja őket.

A folytatásért kattints az Anyám borogass caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top