nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
10 dolog, amiben a meddőség megváltoztatta az anyaságról alkotott képem

10 dolog, amiben a meddőség megváltoztatta az anyaságról alkotott képem

Néha elgondolkodom rajta, vajon milyen anya leszek? Próbálok felkészülni, és kihozni magamból a maximumot, készíteni a lelkemet az ünnepre, mikor megérkezik ő hozzánk, s közben várunk, és változunk.
cafeblog/meddovagyok
f Ajánlom

Mindennek van pozitívuma és sajnos negatívuma is, de mégis miben változtam meg, és miben leszek másmilyen, mint amilyen lehettem volna, ha rögtön megérkezik hozzánk a kis csoda, és nem megyünk keresztül annyi mindenen?

1. Azt hiszem, mindketten legalább 5 évet öregedtünk lélekben
Még szinte gyermekfejjel vágtunk bele a gyerekgyártásba, bár nagy gyerekként, átdolgoztuk mindketten gyermekkorunk nehézségeit, megbeszéltük, miben szeretnénk mások lenni, s most mégis azt érzem, az elmúlt kicsit több mint egy évben mindkettőnknek sokat öregedett a lelke, bár szerencsére eddig, ha sok munka árán is, de sikerült együtt változnunk. Azért néha úgy szeretném visszakapni azt a kislányt, aki voltam, de egyszerűen annyi traumán és nehézségen mentünk keresztül, hogy muszáj volt hozzáöregedni. Néha nehéz, hogy mintha kinőttem volna a barátnőim közül, de talán a gyermekeimnek jobb lesz így.

10 dolog, amiben a meddőség megváltoztatta az anyaságról alkotott képem

A folytatásért kattints a Meddő vagyok caféblogra!

Megosztás Facebookon