nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Egzotikus szépségek a vasfüggöny mögött – Észak-Korea

Egzotikus szépségek a vasfüggöny mögött – Észak-Korea

Ha azt gondoljuk, hogy a világtól elzárt diktatorikus országokban a nők lepukkantak és nem igazán törődnek külsejükkel, akkor nagyon is tévedünk. Gyönyörű észak-koreai női portrék következnek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az Észak-Koreában készült képek egy világméretű fotósorozat részei, melyben az alkotó Földünk szépségét és sokszínűségét szeretné bemutatni, női portrékon keresztül. Célja a természetes női báj bemutatása.
Annak ellenére, hogy Észak-Koreába egyáltalán nem jutnak el a nagy divattrendek, a nők igenis adnak magukra: imádnak magassarkút hordani, szoknyában járni. Nagyobb ünnepi alkalmakkor pedig gyönyörű, színes népviseletbe öltöznek.
Egyetlen kötelező elem van: a Kim Dzsongun-kitűző.

20 Fotó megtekintése

Észak-Korea női portrék

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon