Család

46 év házasságról őszintén

Norma és Cecilio egy siket házaspár, akik 46 éve kötötték össze az életüket. Most leültek egy kamera elé, és őszintén beszéltek szerelemről, sőt szexről is.

Cecilio kezdte a beszélgetést, és elmondta, hogy ő 22 éves volt, amikor szerelmes lett az akkor 16 éves lányba, Normába. Hozzátette azért, hogy szerinte az életkor nem számít.

Cecilio ezután megkérdezte Normát arról is, miért ment hozzá, a hölgy elmesélte, hogy a szülei mindig is azt szerették volna, ha egy másik siket emberhez megy feleségül. Majd hozzátette, a szülei legalább annyira szerették a férfit, mint őt.

Elmesélték azt is, hogy voltak, akik nem hittek a kapcsolatukban, de nemcsak mindkettejük siketsége miatt, hanem azért is, mert egyikük tehetős családból származott, míg a másik szegényebb körülmények közül való volt. Sőt, Norma városi lány volt, míg Cecilio vidéki, Normának világos a bőre, a férfié sötétebb.

De Norma elmondja, hogy számára ezek a dolgok egyáltalán nem számítottak.

Elmondták, hogy nagyon szerencsések, hogy megtalálták egymást, aminek immár 46 éve.

Ezek után Norma megkérdezte Ceciliótól, hogy miért szereti őt még mindig. A válasz pedig egyszerű volt, és vicces. “A szex miatt.” Ezek után persze mindketten hatalmas kacagásban törtek ki.

Norma persze nem hagyta ennyiben a dolgot, hozzátette, hogy ők soha nem voltak senki mással együtt, ezért igen sokszor történt meg közöttük az együttlét. Ez az, ami mindig mosolyt csal az arcára.

De természetesen a vége a legmeghatóbb, amikor azt mutatják, hogy szeretik egymást.

Nézd meg ezt a kedves videót, ami nekünk is mosolyt csalt az arcunkra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top