Család

Óvakodj a kaméleon-férfiaktól!

Senki nem szereti, mégis mindenki használja őket valamilyen módon. Ki kegyesen, ki sunyin, ki szemérmetlenül. Hazudunk az ismerősnek, aki megkérdezi, hogy vagyunk; gyerekként néha füllentettünk az iskolában, hogy miért nincs kész a házi feladat, vagy miért nem mi vagyunk a megfelelő jelöltek az aznapi felelésre.

Felnőttként azért csúsztatunk néha, hogy a dolgok menetét a saját érdekünk szerint alakítsuk. Rengeteg apró füllentés hagyja el a szánkat úgy, hogy szinte fel sem tűnik. Ezek nagy része ártalmatlan ugyan, de vannak köztük igen komolyak is, amelyeknek a férfiak az igazi mesterei.

Az utóbbi néhány hétben nem is egy párkapcsolat kibontakozását néztem végig, és örültem együtt több barátnőmmel annak, hogy most talán tényleg találtak valakit, aki mellett kiköthetnek. Boldognak láttam őket, mert úgy tűnt, a választott férfi is hozzájuk való, és ugyanolyan komolyan gondolja az egészet, mint az illető nő. Szuper randik, napi kapcsolat – ha nem is mindig személyesen, de telefonon vagy interneten keresztül mindenképp. Már-már kiszámíthatóan boldog és “unalmas” párocska, már-már szerelem, aztán BUMM, a hős lovag, a férfi eltűnik.

Óvakodj a kaméleon-férfiaktól! Elveszik a döntés lehetőségét!  Senki nem szereti, mégis mindenki használja őket valamilyen módon. Ki kegyesen, ki sunyin, ki szemérmetlenül. Hazudunk az ismerősnek, aki

A folytatásért kattints a Nyuszogások caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top