Család

3 társkereső oldal, amit kipróbáltam

Nem tagadom, mert elég nehéz is lenne, hiszen a blogon is írtam már a tapasztalatokról és talán azon kevesek közé tartozom, akik nem is szégyellik, bizony fent vagyok társkeresőkön. Ilyen a világ.

Ahogy korábban már kifejtettem, nem gondolom, hogy olyan különleges dolog lenne a mai világban, mégis, még mindig sokan vannak, akik zavarba jönnek, ha szóba kerül a téma.

Ilyen a világ. Már nem beszélhetünk a személyes találkozás varázsáról. Ha tetszeni akarok valakinek, nem megyek el új göncöt venni, nem csináltatok új frizurát, hanem frissítem a profilomat. Ez a helyzet, és kész” – állt az egyik adatlapon ez a “Nem kellesz eléggé” alapműnek számító romantikus vígjátékból való idézet, melyet a Drew Barrymore által játszott, az online ismerkedés világában profinak számító karakter mond. Aki a félresikerült, sőt igazából meg sem valósult netes randevúk után a való életben találja meg a párját.

A folytatásért kattints a Hajnika világa caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top