Család

Eltűnt Vass Milán

Egy hónapja eltűnt egy magyar férfi Skóciában. Családja értetlenül áll a történtek előtt.

A 29 éves Vass Milán egy hónapja, augusztus 19-én tűnt el a skóciai Airdrie városában, Glasgow környékén, azóta semmi hír nincsen hollétéről. Milán éjszaka távozott otthonából. Csak mobilját vitte magával, bankkártyáját és az iratait nem.

A fiatalember nyáron Magyarországon tartózkodott, majd visszatért Skóciába, ahol az építőiparban dolgozott édesapjával, Vass Illéssel együtt. Ő értetlenül áll a történtek előtt – mondta el a Velvetnek.

Eltűnt Vass Milán

Senki nem tudja, hol lehet Milán

“Szerdán együtt mentünk haza, vacsoráztunk. Másnap fél 6-kor kellett kelnünk, ezért korán lefeküdtünk. Amikor felébredtünk, már nem volt a lakásban.”

A rendőrök szerint Milán éjfélig Facebookozott, valószínűleg utána távozott a lakásból, és csak a mobilját vitte magával, ami másnap este 10-kor már ki volt kapcsolva. A rendőrök szerint Milán pénteken és vasárnap még indított hívásokat a mobiljáról, de nem tudták megállapítani tartózkodási helyét.

 Milán az édesapja szerint nem ivott, nem drogozott, bár mostanában nem volt jó lelkiállapotban, mert januárban 3 és fél év után szakított vele a barátnője, ő pedig depressziós lett, két hétig kezelésre is járt.

A rendőrség az elmúlt hónapban ellenőrizte a fiatalember ismert előfordulási helyeit, Airdrie, Uddingston, East Kilbride és Shotts környékét, eredménytelenül. Bűncselekményre utaló körülmények nem merültek fel.

Vass Milán 188 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, rövid, fekete haja van, és homlokán egy sebhely látható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top