Család

Ilyen érzés, ha megtudod, mennyire nagyra értékelnek a szeretteid – videó

A Strayer Egyetem a siker fogalmát szeretné újraírni egy megható kísérlettel. Az alanyoknak saját sikereiket kellett értékelniük egy 1-től 10-ig terjedő skálán, aztán az is kiderült, mit gondolnak erről a közeli ismerősök és családtagok.

Néha mi magunk vagyunk legnagyobb kritikusaink, ami persze motiváló is lehet egy darabig, de van, amikor a kishitűség és bizonytalanság csak visszatart a sikerektől. Épp erre akar rávilágítani a Strayer Egyetem és az Aplus közös szociológiai kísérlete is.

Ilyen érzés, ha megtudod, mennyire nagyra értékelnek a szeretteid – videó

A megható kutatásban először azt a kérdést teszik fel az alanyoknak, hogyan értékelnék saját sikereiket egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Itt persze mindenki elégedetlenkedik: nem érzik magukat elég sikeresnek, épp csak átlagosnak tartják teljesítményüket vagy egyáltalán nem érzik, hogy ezzel a munkával kellene foglalkozniuk. Aztán jönnek a családtagok, akik bebizonyítják, mennyire felesleges volt a kishitűség.

 Olvass még a sikeres emberekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top