Család

Elfogadás és más keserű pirulák

Megteremtettem magamnak számos valóságot. Olyanokat, melyekben szerettem élni, és olyanokat is, melyekben képtelen voltam.

Mégis mindegyiket okkal éltem meg, mindegyik egy döntés volt. Mindig van választás. Mész. Vagy maradsz. Elölről kezdeni nem lehet, de újrapróbálni bármikor. Teremtesz egy új valóságot, vagy újjá teremted a régit. Egyik sem egyszerű. Az átmenetek nagy fájdalmat tudnak okozni. Sebeket. Karcolásokat. De mindannyian a magunk választotta sebeket viseljük, és a nem kívántakat gyógyítjuk be. Ha már jobban fog fájni az állandóság, mint amit a változás ígér, akkor majd lépsz.

Mert akkor lesz ott az ideje. Mert akkor valahogy egyszerűen magától értetődővé válik. Épp ezért semmit nem lehet siettetni, és talán fölösleges is a döntéseken rágódni. Amikor odaérsz, látni fogod majd és érezni, hogy nincs is más út. Ahhoz, hogy feltörhess a víz alól, előbb el kell érned a medence alját, mert elég mélyről lehet csak elrugaszkodni. Semmit nem lehet siettetni.

A folytatásért kattints a Key site caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top