nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Nyilvánosság elé állt a bántalmazott nő – fotók

Nyilvánosság elé állt a bántalmazott nő – fotók

Brooke Beatont néhány nappal ezelőtt súlyosan bántalmazta a párja. A nő úgy döntött, számos sorstársával ellentétben nem titkolja el, hogy mi történt vele. Sőt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Brooke-ot a párja az autójukban ülve bántalmazta: arcon ütötte, fojtogatta és megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefonját. Olyan erővel támadt rá, hogy Brooke az életét is veszélyben érezte. Végül értesítette a rendőröket és feljelentette a férfit.

Ütésnyomokkal az arcán fotóztatta magát a megvert nő

Ennyivel azonban nem érte be. Megkérte egy fotós barátnőjét, Tiffany Thoelkét, hogy készítsen róla képeket, míg látszanak az arcán és a testén a bántalmazás okozta sérülések. A megrázó fotósorozattal az a céljuk, hogy kiálljanak a bántalmazott nőkért. #SilenceHidesViolence hashtag alatt kampányt indítottak, mellyel azt szeretnék elérni, hogy Brooke sorstársai se titkolják el, ha bántalmazzák őket.

Ütésnyomokkal az arcán fotóztatta magát a megvert nő

Hogy mivé nőheti ki magát a kezdeményezés, azt egyelőre sem Brooke, nem pedig Tiffany nem tudja, ám remélik, hogy figyelemfelkeltő akciójukkal bátorítást adnak és egyben fórumot biztosítanak a bántalmazott nőknek. “Elindult egy párbeszéd, ami a végtelenségig tarthat” – jegyezte meg a fotós.

Ütésnyomokkal az arcán fotóztatta magát a megvert nő

Forrás: metro.co.uk

Megosztás Facebookon