Család

Előrehozták az esküvőt, mert kiderült, hogy a vőlegény halálos beteg

Megható és szívbemarkoló történet az igaz szerelemről, és ez nem egy film, hanem a valóság...

Solomon és Jennifer igazán boldogok voltak, alig várták  az augusztust, az esküvőjük hónapját. Azonban kiderült, hogy Solomonnak májrákja van, és csak hónapjai lehetnek hátra. A pár és a családjuk pénzt gyűjtött egy internetes adománygyűjtő oldalon, hogy előrébb tudják hozni az esküvőt, amit április 11-én meg is tartottak. Solomon Chau  élete legemlékezetesebb és legcsodálatosabb napjának tartotta ezt, négy hónappal később, augusztus 17-én meghalt. A temetését augusztus 21-én, az esküvő eredetileg tervezett időpontjában tartották. A szerelmesek 128 napig voltak házasok.

 

Solomon and Jennifer moved their wedding day from August to April after he was diagnosed with liver cancer. He passed away on August 17.

Posted by BuzzFeed News on 2015. augusztus 24.

 Az esküvőről is készült egy videóösszeállítás:

 

Jenn Cartel megható gondolatokat posztolt a Facebookon a férje halála után: “A szívem szakad meg, hogy ezt kell írnom, 8 hónap küzdelem után ma távozott a legcsodálatosabb ember, akit valaha ismertem. Mindent beleadott, és keményen harcolt. Az ő optimizmusa és a humora segített át engem és a család többi tagját is ezen az időszakon. Lehetetlen ezt eléggé megköszönni neki. Az utolsó lélegzetvételig küzdött.Nem akarom elképzelni a világot Sol nélkül, fénytelen lesz… Sol, rengeteg mindent tanítottál nekem, megmutattad, miről szól az igazi szeretet, és abból, amin együtt keresztülmentünk, többet tanultam, mint amennyit az életem többi részében fogok. Ennek nem így kellett volna történnie, nekünk együtt kellett volna leélni a következő nagyjából 60 évet, de én azért a 8 évért is nagyon hálás vagyok, ami adatott nekünk. A szívemben örökké élni fogsz!”

Előrehozták az esküvőt, mert kiderült, hogy a vőlegény halálos beteg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top