Család

Döbbenet! Az autópálya-pihenőnél felejtették a 3 éves kislányt

A rádióban hallotta meg a pár, hogy az autópálya pihenőjénél felejtették 3 éves kislányukat – addig nem tűnt fel nekik. El tudod képzelni, hogy ne vedd észre, ha a gyerek nincs a kocsiban?

Egy autópálya pihenőjénél felejtette hároméves kislányát egy házaspár Franciaországban, és csak a rádióból tudták meg, mit történt.

A rendőrség információi szerint a gyereket vasárnap Dél-Franciaországban, Loriol közelében, egy autópálya-pihenőnél találták meg az ott várakozók, akik azonnal értesítették a hatóságokat. Keresés indult a szülők után, a hírt a rádióban is bemondták. A szülők az adást hallgatva vették észre, hogy az ő kislányuk maradt az autópálya pihenőjénél. Ekkor már 150 kilométerre jártak a helyszíntől…

Döbbenet! Az autópálya pihenőben felejtették a 3 éves kislányt

A kislány elmondta a rendőröknek, hogy szüleivel és két testvérével utazott a tengerre, de “apa autója elment”. A kislányra a rendőrőrsön vigyáztak, míg a feledékeny szülők visszaértek – írja az Inforádió.hu.

További kislányokkal kapcsolatos cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top