Család

A férj jelentette be a feleségének, hogy terhes – sírva röhögős videó

Nem, nem a férj terhes, hanem a feleség. És nem azért értesült erről előbb a férfi, mert nőgyógyász. Máris megmagyarázzuk a helyzetet.

A történet főhőse Sam és Nia, egy kétgyermekes házaspár, nem mellesleg népszerű YouTube-sztárok. De arra talán ők sem számítottak, mekkorát fog menni az alábbi videójuk a neten.

A napokban történt, hogy Nia elmondta Samnek, hogy már két hete késik a menzesze, úgyhogy nem kizárt, hogy “valami van”. Sam ekkor ördögi tervet eszelt ki. Szerzett egy terhességi tesztet, és egy éjszaka, miután felesége pisilni ment, kilopódzott a mosdóba, és csent tőle egy kis vizeletmintát. Nia ugyanis nem húzta le a vécét, nehogy felébressze a zaj a gyerekeket. Kissé undorítóan hangzik ez, de ha megnézitek a videót, egyszerűen nem tudjátok nem imádni a családot.

Sam kisebb sokkot kap, amikor szép csendben megcsinálja a terhességi tesztet a fürdőszobában. Végül másnap, a reggelinél jelentette be a családnak, hogy újabb kisbabájuk lesz. Így:

A videó fénysebességgel repeszt a neten. Augusztus ötödikei megjelenése óta már 7 és félmillióan látták. Mondjuk, nem is csoda. 🙂

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top