Család

Iskolakezdés: 30 trendi iskolatáska fiúknak, lányoknak

Milyen iskolatáskát szerezz be a gyereknek az iskolakezdésre? 30 trendi tippet gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk a választásban. Galériánkban kicsiknek, nagyobbaknak, fiúknak és lányoknak is találhatsz ötletes megoldásokat.

Az iskolakezdés iskolatáska nélkül elképzelhetetlen. 30 igazán trendi darabot válogattunk össze, hogy minél nagyobb kedvvel kezdjék az új tanévet a kisebb és nagyobb nebulók.

Így válassz iskolatáskát

Az iskolatáska kiválasztásakor nem a külső megjelenés a döntő. A legfontosabb szempont, hogy annak vonala hogyan illeszkedik a gyermek hátára. Az ergonomikus kialakítású iskolatáskák óvják a gyerekek gerincét, ezeket kifejezetten a legkisebbek számára készítik. A széles pántok a kényelmesebb viseletért fontosak, de az sem baj, ha sok rekeszt varrtak az iskolatáskába, és természetesen üresen nagyon könnyű legyen. Az iskolát kezdő elsősök kedvelik a leginkább a görgős kerekekkel ellátott megoldásokat is, hiszen azokat jóval egyszer egyszerűbben tudják a kicsik magukkal vinni.

A hátizsákokat, oldaltáskákat a nagyobb diákok kedvelik, számukra is szebbnél szebb, menő táskát találtunk, hogy az iskolakezdés szeptemberben gördülékenyen indulhasson.

Megnézem
Összes kép (1)

További iskolakezdéssel, iskolatáskákkal kapcsolatos cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top