nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Nem akarta, hogy óvodába járjon, ezért elrabolta a saját gyerekét az anya

Nem akarta, hogy óvodába járjon, ezért elrabolta a saját gyerekét az anya

Az apa szerette volna beíratni az óvodába a kislányt, ám a gyermek anyjának meggyőződésével ez több ponton is ellenkezett.
NLCafé
f Ajánlom

“Nagyszerű apa vagy. De ha engedném, hogy beoltsák és kimossák az agyát, nem tenném helyesen. Nem hagyom, hogy egy bíró mondja meg, hogyan neveljem a gyerekemet. Hiányozni fogsz, de el kell mennem” – ezt a levelet hagyta jelenlegi párjának, Carlos Lestersnek a 23 éves Megan Everett 2014 májusában.

A nő előző kapcsolatából született kislánya, a 3 éves Lilly hivatalosan az édesapjánál, Robert Baumann-nál volt elhelyezve, aki be akarta őt íratni az óvodába. Everett azon ezt semmiképp sem szerette volna, így a láthatásról egyszerűen nem vitte vissza a kislányt, és vele együtt ismeretlen helyre távozott floridai otthonából.

Nem akarta beoltatni, ezért elrabolta a saját gyerekét az anya

Több mint egy év kutatás után a rendőrség végül rábukkant Everettre és kislányára, a korábbi lakóhelyüktől négyórányi útra található Palatka városában. Lillynek nem esett semmilyen bántódása, visszaadták őt az édesapjának. Az anyát letartóztatták, emberrablással vádolják.

Forrás: Washington Post

Megosztás Facebookon