Család

Vádlott lett a babáját nyilvánosan szoptató anyából

Vádat emeltek egy nő ellen, aki nemrég panaszt tett egy ruhabolt biztonsági őrére, mert az állítólag minősíthetetlenül viselkedett, amikor a nő az üzletben szoptatta meg a kisbabáját.

A 28 éves Caroline Starmer azt állítja, hogy amikor nemrég 9 hónapos ikerbabáival vásárolt a leicesteri Primark nevű áruházban, és az egyiküket diszkréten meg akarta szoptatni egy próbababa mögött, a biztonsági őr felszólította, hogy hagyja abba, amikor pedig ő ezt nem tette meg, az őr elvette tőle az éppen a mellén lévő babáját, Paige-et.

Vádlott lett a babáját nyilvánosan szoptató anyából

A Primark végignézte a biztonsági kamerák felvételeit, de állításuk szerint semmi ilyesmit nem láttak, az őrök pedig mindent tagadnak, ráadásul az áruház elmondása szerint a nő által megadott személyleírás egyikükre sem illik.

Az anyát a hatóság félrevezetésével vádolják, augusztus 24-én kell megjelennie a bíróság előtt. A rendőrség szóvivője elmondta: a büntetőeljárás már megkezdődött, és az alperesnek joga van a tisztességes eljáráshoz.

Forrás: BuzzFeed

További cikkek a nyilvános szoptatásról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top