Család

Állásinterjúra ment, rendőr vitte el az egyedülálló anyát

Egy egyedülálló anyának nem volt ideje arra, hogy rábízza valakire a gyerekeit, amikor állásinterjúra ment. Ebből lett a baj.

A texasi Laura Browdert hirtelen hívták állásinterjúra, így más megoldás híján magával vitte a kétéves kisfiát és hatéves lányát. A két gyereket egy üzletközpont éttermi részlegénél hagyta, ameddig onnan nagyjából 25 méterre részt vett az állásinterjún. Bár a pozíciót elnyerte, amikor visszaért, egy rendőr, akit az étterem vendégei hívtak ki, őrizetbe vette. Gyermekelhagyással vádolják.

Állásinterjúra ment, a rendőrök vitték el az egyedülálló anyát

A nő közleményt adott ki, melyben azt állítja, hogy az állásinterjú alatt végig szemmel tartotta a kisfiát és a kislányát. Laura saját bevallása szerint amellett, hogy egyedül neveli a gyerekeit, főiskolán tanul és ígéretes jövő előtt áll, és soha nem veszélyeztetné a kicsiket. Úgy érzi, csak a média akarja rossz anyának beállítani.

A gyermekvédelmi szolgálat vizsgálatot indított az ügyben. Azt nem hozták nyilvánosságra,  hogy az ügy hatással lesz-e arra, hogy a nő valóban elkezdhet-e dolgozni az elnyert pozícióban.

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top