nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Mosógépcsere-program: még többen pályázhatnak

Mosógépcsere-program: még többen pályázhatnak

Jó hír azoknak, akik elavult mosógéppel rendelkeznek, de lemaradtak a mosógépcsere-programról. A kormány megduplázta a támogatás összegét, bárki pályázhat!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A családok 94 százalékának van mosógépe, de ezek csaknem 50 százaléka nyolc évnél idősebb. Mivel a kormány fontosnak tartja az energiahatékonyság növelését, ezért az Otthon melege program keretében mosógépcsere-pályázatot írtak ki, amelynek keretében eddig 500 millió forint összértékű támogatásra lehetett pályázni. Mindez annyira sikeres volt, hogy a Fejlesztési Minisztérium úgy döntött, megduplázzák a támogatási összeget.

Valamennyi magyarországi lakhellyel rendelkező magánszemély pályázhat, aki a lakcímkártyáját be tudja mutatni. Mindenki egy mosógépcserére pályázhat, a saját lakcímére.

A mosógépcsere évente 12 ezer forint megtakarítást jelent egy család számára. A megítélt támogatás összege 25-45 ezer forint lehet a készülék energiaosztályától függően. 

Forrás: Wikipedia
Forrás: Wikipedia

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon