Család

Ultrahangfelvételen tűnt fel a halott nagyi arca – fotó

Az idős hölgy már nem élhette meg a dédunokája születését, azonban odaátról talán mégis vigyáz rá. A születendő baba édesanyja legalábbis így érzi.

Egy 23 éves ír kismama, Debbie King rendben megcsináltatta a 20. heti ultrahangot, a fejlődő magzatáról készült képet pedig feltűzte otthon a hűtőszekrényre. Ő maga talán észre sem vette volna, ám egy barátja, aki meglátogatta, felfigyelt rá, hogy a baba fejének oldalán látható árnyékok mintha egy arcot rajzolnának ki. Amikor a kismama jobban megnézte a felvételt, földbe gyökerezett a lába, ugyanis a halott nagymamája arcát vélte felismerni.

Debbie azóta több embernek is megmutatta a képet, és szinte mindannyian egyetértettek vele abban, hogy az ultrahangfelvételen a nagymama arca jelent meg.

Ultrahangfelvételen tűnt fel a halott nagyi arca - fotó

Teresa King 2012-ben, 82 éves korában hunyt el. Debbie úgy érzi, hogy a nagymamája a túlvilágról is figyel rájuk, ezért fejben sokat beszélget vele, az őrangyalaként tekint rá, és ez sokat segít neki a várandóssága idején.

“Így adja a tudtunkra, hogy a baba épen és egészségesen fog megszületni” – fogalmazott Debbie.

Forrás: Mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top