Család

Férfiak vallomásai, hogy miért csalták meg a feleségüket

Legtöbbször arra vágyunk egy párkapcsolatban, hogy belelássunk a férfiak fejébe, hogy mi motiválja őket. Megpróbáljuk megérteni őket, mit miért tesznek, általában sikertelenül. Most egy kis betekintést nyerhetünk az indokaikba, egy olyan érzékeny témában, mint a megcsalás. A The Stir újság kérdezte ki anonim módon a férfi olvasókat, hogy miért csalták meg a feleségüket.

“Nem gondoltam, hogy kiderül”

“Egy konferencián voltam, ahol találkoztam egy nővel, aki a rivális cégnek dolgozott. Ellógtunk, és eléggé felöntöttünk a garatra a hotel bárjában. Előtte még sosem csaltam meg senkit, de úgy tűnt akkor, hogy ez a tökéletes alkalom, hogy egy kis kalandom legyen: ő is férjnél volt, és másik államban lakott. Nem akartunk semmi komolyat egymástól. Közhelynek hangzik, de tényleg csak valami mást szerettünk volna, mint a megszokott. Akkor este az én szobámban kötöttünk ki. Soha nem mondtam el a feleségemnek, remélem soha nem is derül ki.”

“Már eleve bajban volt a házasságunk”

“A feleségemmel – vagyis az exfeleségemmel – mindketten nagyon fiatalok voltunk, amikor összeházasodtunk. Valahogy egymás mellett ragadtunk, megszokásból. Elkezdtem csetelni egy régi, gimnáziumi barátnőmmel, aztán egyszer csak rájöttem, hogy sokkal jobban szeretnék vele szexelni, mint a feleségemmel. Ebben a pillanatban tudtam, hogy a házasságomnak már vége.”

Férfiak vallomásai, hogy miért csalták a feleségüket

“Nem kerestem rá az alkalmat”

“Lehet, hogy nagyon bénának tűnök tőle, de az egyetlen alkalom, amikor megcsaltam a feleségemet, akkor volt, mikor egy legénybúcsún orálisan kielégített egy sztriptíztáncosnő. De legalább nem az én legénybúcsúm volt, hanem az unokatestvéremé. Nem úgy mentem oda, hogy én bármit is akarnék bármelyik nőtől, csak úgy alakult, hogy nagyon sokat ittunk, és egyszer csak a fürdőben találtam magam ezzel a nővel, aki felajánlotta… Mondhattam volna, hogy nem akarom, de sajnos ennyire nem vagyok erős. Most félek tőle, hogy egyszer még kiderül ez az egész a feleségem számára, pedig még azt sem tudom, hogy hívták a táncost, annyira nem számított az egész.”

“Nem hiszek a monogámiában”

“Az a helyzet, hogy ha bárkihez, akkor a feleségemhez érdemes lenne hűségesnek lenni, őrülten szeretem, és dögösnek is tartom. De egyszerűen nem hiszek abban, hogy az emberek a monogámiára lennének teremtve. Szeretnék nyitott házasságot, de a feleségem még nem ment bele, úgyhogy technikailag megcsalásnak számít, amit csinálok. Jó lenne, ha őszinte lehetnék vele anélkül, hogy elveszíteném őt, ám ez sajnos egyelőre lehetetlen, így titokban kell tartanom a szeretőimet.”

“Nem gondoltam, hogy ez megcsalás”

“Sok időbe telt, míg rájöttem, hogy igazából megcsalom a feleségemet. Akkor ébredtem rá, mikor elkezdtünk párterápiára járni, ahol szembesített vele, hogy a munkatársnőmmel való kapcsolatom hogy néz ki kívülről. Bár sosem volt vele fizikai kapcsolatom, de olyan mély érzelmeket tápláltam iránta – sok időt töltöttünk együtt, megosztottam vele a legtitkosabb vágyaimat –, ami mégis megcsalásnak minősül. Csak nem fizikai, hanem érzelmi szinten. Végül a feleségemmel sikerült rendbe hoznunk a kapcsolatunkat, és most jobban vagyunk együtt, mint valaha.

“Szexfüggő vagyok”

“Azért csaltam meg, mert nem tudtam nem megcsalni. Most épp egy 12 lépéses leszoktató programban veszek részt, mert rá kellett ébrednem, hogy szexfüggő vagyok, ami ugyanaz, mintha drogoznék vagy innék. Sajnos nem jöttem erre rá időben ahhoz, hogy megmentsem a házasságomat. Sosem bocsátom meg magamnak, hogy a feleségem tőlem kapott el nemi betegséget az afférjaim miatt.”

“Meleg vagyok”

“Az exfeleségem máig a legjobb barátom, még akkor is, ha tudom, hogy megtörte lelkileg, amikor kiderült, hogy meleg vagyok, és van egy férfi szeretőm. Nem akartam meleg lenni, és tényleg szerettem a feleségemet, azt reméltem, hogy ha megházasodom, akkor elmúlik a vonzalmam a férfiak iránt. Sajnos azonban nem lehet életük végéig elrejteni egy részünket sem, előbb vagy utóbb napvilágra kerül az igazság.”

Férfiak vallomásai, hogy miért csalták a feleségüket

“Lakótársként éltünk együtt”

“15 éve vagyunk együtt a feleségemmel, azóta a legjobb barátokká váltunk. Jó csapat vagyunk, jó anya és apa. Talán 5 hónapja nem szexeltünk már akkor, amikor egy gyenge pillanatomban egy szexpartner kereső oldalra kattintottam. Ebből hamar az lett, hogy párszor találkoztam egy szintén házas nővel, akivel pár órát együtt töltöttünk mindig az ágyban. Nem maga a szex volt olyan nagyon jó, inkább csak az újdonság villanyozott fel. Nem vagyok túl büszke erre az epizódra az életemben. A feleségem nem tud róla, és soha nem is mondom el neki, mert szeretem együtt az életünket, és remélem, hogy ha kicsit nagyobbak lesznek a gyerekek, megint visszatalálunk egymáshoz.

“Mert megtehetem”

“Sokat utazom a munkám miatt, és azt gondolom, hogy ami másik államban történik, az ott is marad. Szép életet biztosítok a feleségemnek és a gyerekeimnek. Azt hiszem, ha a feleségem tudja is mit csinálok az útjaimon, akkor is inkább szemet huny fölötte.”

“Tudomást sem vett rólam”

“Nem terveztünk gyereket, véletlenül esett teherbe, ráadásul nehéz terhessége és szülése volt. Amikor a szeretőmmel először találkoztam, akkor már egy éve nem is láttam meztelenül a feleségemet. Úgy éreztem, én csak egy felesleges harmadik vagyok a feleségem és a gyerek között, a nejem egyszerűen tudomást sem vett a létezésemről. Még most is házas vagyok, és tart a kapcsolatom mellette a szeretőmmel is, nem tudom, mi lesz ebből a háromszögből hosszú távon.

“Mert hülye voltam”

“Nem volt rá igazán okom, hogy miért csaltam meg. Adódott az alkalom, én megtettem, a feleségem rajtakapott minket. Nem érte meg az egész. Majdnem elvesztettem miatta a családomat és életem párját, évekbe telt, mire visszaszereztem a nejem bizalmát. Ha visszamehetnék az időben, lekevernék egyet a fiatalkori énemnek, hogy ne legyen ilyen hülye, ne tegye meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top