Család

Vallanak a nők – párkeresés az interneten

A valóság tényleg izgalmasabb, mint a képzelet. A Sándor András könyvében található vallomásokból akár filmet is forgathatnának, olyannyira cselekménydús minden történet. A kötet kíméletlen őszinteséggel, s időnként megértő együttérzéssel mutatja be a magyar online társkeresés valódi arcát. A hölgyek és a szerző valódi tükröt tartanak a társadalom elé.

Sokan a mai napig misztikus világnak tartják az internetes párkeresők funkcióját, és el nem tudják képzelni, hogy vadidegen emberek legyenek legféltettebb titkaink tudói. Kiderül, egy-egy elhamarkodott vagy éppen jól átgondolt döntés mögött milyen érzelmi háttér játszik szerepet. A Szenvedélyek hálója című könyvben található gyűjtemény társadalmi kor- és körkép is.

“A férfiak állandóan bőgnek”

“Esküszöm, több férfit láttam sírni az elmúlt években, mint nőt. Ezek állandóan bőgnek. Vagy csak én találkozom érzékeny lelkű pasikkal. Nem tudom… Folyton belefutok ilyen szituációkba. Múltkor az egyik a mozi pénztáránál sírta el magát 35 éves létére…”
Andi, 22, asszisztens

Vallanak a nők - párkeresés az interneten

“A férfiak végtelenül egyszerű szerkezetek”

“A lelki bántás sokkal rosszabb, mint a fizikai erőszak. Nagyobb károkat okozhat, mint egy pofon. Eltorzul az ember lelke, ha sokáig van benne része. Én sajnos sokáig tűrtem. Régen ki kellett volna lépnem a kapcsolatból, de gyenge voltam. Nem tudtam eldönteni, kinek teszek vele rosszabbat, ha otthagyom. A gyerekemnek vagy magamnak. Inkább a gyereket néztem, hogy teljes családban nőjön fel, de utólag visszagondolva ez volt a lehető legrosszabb döntés.”
Rituka, 49, köztisztviselő

“Az első levélíró lett a gyermekeim apja”

“Évek óta mondogatták, hogy regisztráljak, de nem érdekelt különösebben az internetes társkeresés. Aztán egy szép tavaszi napon, amikor a főnököm elutazott, és egyedül maradtam az irodában, beütöttem a már sokat hallott weboldal nevét. S ami ezután történt, az már hollywoodi történet.”
Boglárka, 29, ápolónő, jelenleg kismama

Vallanak a nők - párkeresés az interneten

“Hidd már el, hogy mi, nők, jól elvagyunk szex nélkül is”

“Háromszor jött el az életembe az álompasi, és kivétel nélkül mindegyik eltűnt két-három héten belül egyetlen szó nélkül. Elképzelni nem tudom, mi lehet az ok, mert soha nem indokolták. Egy eltitkolt barátnő vagy esetleg család? Ezenkívül nem jut eszembe más olyan élethelyzet, amit kizáró ok lehet…”
Marcsi, 33, kozmetikus

“A széplelkű férfiakat szeretem”

“Azt szeretem, ha a pasi mindenben minőségi. Szép a lelke, jó az ágyban, és akár meg is jelenhetek vele nyilvános helyeken. Az, hogy hogy néz ki, mellékes. De lehetőleg ne hazudja azt magáról, hogy ő George Clooney, miközben nem az.”
Bea, 28, újságíró

Vallanak a nők - párkeresés az interneten

Mégis mi kell a nőnek?

“Az egész világ a nők körül forog, mi pedig, férfiak, akár egész életen át azt próbáljuk kitalálni, miként működik a női lélek. Amíg ember él a Földön, a szeretet, a szerelem és a szex állandó téma lesz. Gyakran kérdezték tőlem az elmúlt években az interjúk kapcsán, hogy tudom-e már, mit keresnek vagy éppen mire vágynak a nők. Mindkettőre tudom a választ. Szeretetre vágynak. Szeretnének szeretve lenni, épp ezért életük párját keresik. Még azok is, akik belemennek az egyéjszakás kapcsolatokba. Mert mindig ott a »hátha« lehetősége… A legtöbben az igazit keresik, és a romantikus ideákat kergetik. Ám azoknak is, akik mindezt megtalálják – mert sokan megtalálják –, a vágyott cél eléréséig a szexen keresztül vezet az út” – vélekedik a Szenvedélyek hálója című könyv szerzője, Sándor András.

Kulcs a másik nemhez. Nőktől férfiaknak. Férfiaktól nőknek. Szenvedélyek hálója. A legjobb sztorik az online társkeresők világából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top