Család

Ilyen az, amikor szemétdombon nő fel az ember

Aki nem él benne, elképzelni sem tudja, milyen lehet gyermekként úgy felnőni, hogy az otthona, a szülőháza egy hatalmas szemétdomb, amit csak szégyellni lehet. Egy fotós gyermekkora színhelyét mutatja be, azt a szemétvárat, amit mindig gyűlölt. Sokkoló képek.

Amikor Geoff Johnson fotós gyermek volt, az ajtó mögé bújt, ha valaki jött hozzájuk, és csak akkor jött elő, amikor már elment. Szégyellte a házukat, nem tudott mit kezdeni azzal, hogy anyja mindent kényszeresen gyűjtött. Emlékszik, testvérével úgy nőttek fel, hogy soha nem működött a hűtőszekrény, a légkondicionáló, nem volt víz a lakásban, enni csak a házban felhalmozott szemétkupacon tudtak. “Behind the door” (Az ajtó mögött) sorozatában szülőházát mutatja be a férfi, ahol 20 éve járt utoljára. Néhai otthonában a húsz év alatt semmi nem változott, a visszatérés sokkoló emlékékeket ébresztett fel benne. Gyermekeit utólag retusálta a képre, a ház túl veszélyes volt ahhoz, hogy valóban beengedje őket.

Megnézem
Összes kép (1)

 forrás: featureshot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top