Család

Minden ember éljen boldog családban!

A párkapcsolati harmóniáért indít jótékonysági előadás-sorozatot márciusban az egyik ismert társkereső-iroda. Az első előadást prof. dr. Bagdy Emőke tartja. A klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta arról beszél majd, hogy miként tudunk változtatni annak érdekében, hogy boldogabb párkapcsolatban éljünk. Az előadásokból származó bevételt egy gyermekotthon kapja.

A boldog családi élet alapja a kiegyensúlyozott párkapcsolat. A “Minden ember éljen boldog családban!” címmel induló előadás-sorozat egyszerre szól egyedülállókhoz és kapcsolatban élőkhöz, nőkhöz és férfiakhoz. A nyitó előadást prof. dr. Bagdy Emőke tartja “Férfisors, női sors, a párkapcsolati harmónia elősegítése” címmel. A szakember célja, hogy rámutasson azokra a technikákra, amelyek segítenek a minél harmonikusabb családi élet megteremtésében.

Az eseményeken a szakpszichológus mellett megszólal Bús Tímea életvezetési coach, párkapcsolati szakértő is. “Nyolc éve foglalkozom hivatásszerűen azzal, hogy minél több embert segítsek hozzá a boldog családi élethez. Úgy vélem, akkor lehetek a leginkább hiteles, ha a saját utamat és irodai tapasztalataimat osztom meg másokkal” – mondja Tímea, a sorozatot elindító társkereső-iroda vezetője.

Tímea az előadásokon elsősorban a női és férfisorsról beszél majd. Úgy látja, hogy alapvető probléma, hogy ma már sok esetben a nőknek a klasszikus férfiszerepekben is helyt kell állniuk, és ugyanígy, vannak olyan férfiak, akikből hiányoznak fontos, a harmonikus párkapcsolatban elengedhetetlen férfitulajdonságok. Tímea szerint egy kapcsolatban nem küzdeni kell, hanem egymás felé fordulni.

Minden ember éljen boldog családban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top