Család

Az utcán rabolt magának menyasszonyt

Amikor Liu Hung a kínai újév alkalmából meglátogatta a szüleit, minden alkalommal szembe kellett néznie a szemrehányásaikkal, amiért még nem nősült meg. Elhatározta azonban, hogy idén ez másképp lesz.

A 32 éves banktisztviselő úgy döntött, menyasszonyt rabol magának. Egy parkban szemelte ki a megfelelő lányt, akit elkapott, megkötözött, leragasztotta a száját, és hazacipelte az otthonába. Rá akarta kényszeríteni, hogy hozzámenjen feleségül és el is kezdte szervezni az esküvőt.

A lánynak azonban sikerült kiszabadítani az egyik kezét és felhívni a barátját, aki értesítette a rendőrséget. Mire Liu Hung a házasságkötéshez szükséges papírokat beszerezvén hazaért , a rendőrök már várták, és rögtön le is tartóztatták. Az elfogásáról készült fotó felkerült az internetre, íme:

Az utcán rabolt magának menyasszonyt

A férfi azzal védekezik, hogy ő az egyetlen a családjában, akinek nincs sem barátnője, sem pedig felesége, és elege lett abból, hogy emiatt szekálják, amikor hazamegy. Nos, valószínűleg ezentúl számíthat arra, hogy az emberrablás is szóba kerül majd a családi összejöveteleken…

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top