Család

Tanítványai előtt szoptatta meg a babáját a tanárnő – fotó

A diákok és a szülők egy része kiakadt, mások szerint viszont ez nem nagy ügy.

Egy mindössze 290 lelket számláló amerikai településen, Poyenben egy középiskolai tanárnő a szülési szabadságáról visszatérve néhány hétig még magával hordta az iskolába a kisbabáját. Előfordult olyan is, hogy a nő az osztályteremben, a diákok szeme láttára szoptatta meg a babát. Erről az egyik tanuló fotót is készített a telefonjával.

Egy Sally nevű diáklány arról számolt be, hogy állandóan a kisbaba sírását kellett hallgatniuk, a szoptatás pedig különösen azért volt zavaró, mivel az osztályteremben tinédzser fiúk is tartózkodtak.

Tanítványai előtt szoptatta meg a babáját a tanárnő

 Más diákok szerint viszont egyáltalán nem volt zavaró a baba jelenléte az osztályteremben, és a szoptatást sem találták megbotránkoztatónak.

A helyi tanfelügyelő a sajtó érdeklődésére annyit mondott, hogy a tanároknak “vészhelyzetben” be szabad vinniük a gyereküket a munkahelyükre, ám erről a konkrét ügyről nem akart beszélni. Más, helyi tankerületek viszont úgy nyilatkoztak: a tanárok nem vihetik be a kisbabájukat az osztályterembe.

Forrás: arkansasmatters.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top