nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Tabupasi, kezeket el!

Tabupasi, kezeket el!

Azt gondolnánk, ha egy lány szingli, szabadon válogathat a körülötte szaladgáló hímnemű egyedek közt, s ha működik a kémia, kialakul valamiféle vonzalom, szabad a csók! Vagy ami épp jólesik. Ez azonban nem teljesen így van.
cafeblog/kissemese
f Ajánlom

Megvannak azok az íratlan szabályok, amelyeket ha nem is kötelező, de nagyon ajánlott betartani, ha nem akar az ember lánya így vagy úgy pórul járni.
Léteznek ugyanis TABUPASIK, akiket a békesség megtartása érdekében jobb messziről elkerülni még akkor is, ha fincsi falatok, akikre fájna a fogunk!
Kikre gondolok? Több lánnyal elbeszélgetve, szinte egyöntetű vélemények alapján tabupasinak számít:

A főnökünk

Házinyúlra nem lövünk, ez nem véletlenül alakult így! Még ha minden rendben van, akkor is kényes terület, hát még ha valami nem jön össze, vagy ha vége a románcnak! Erről bővebben itt olvashatsz!

Többgyermekes, stabil családi háttérrel rendelkező férfi

A legtöbb nő tisztában van vele, hogy ez a kategória nem mozdítható el a családi fészekből, legfeljebb nagyon futó szexre. Lelkiismeretünk mellett meg kell küzdenünk azzal a tudattal is, hogy sosem lesz a mienk, mármint ha ezt akartuk. Mivel eleve vesztes helyzet, nem érdemes belemenni!

A teljes listát Kiss Emese blogján találod!

Tabupasi, kezeket el!
Megosztás Facebookon