Család

Friss: első gyermekét várja Blake Lively

Az RTL Klubon is nagy sikerrel futó Pletykafészek című sorozat sztárja, Blake Lively a honlapján osztotta meg az örömhírt.

Szülői örömök elé néz Blake Lively és Ryan Reynolds: a szőke színésznő a honlapján tudatta a nagyvilággal, hogy első gyermekét várja. A pár több év együttélés után 2012 szeptemberében, a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent. Ryan Reynolds az esküvő után azt nyilatkozta, hogy feleségével tervezik a családbővítést. “Sok gyereket szeretnénk. Mind a ketten nagycsaládból származunk, nekem három testvérem van, Blake-nek pedig négy. Néhányan úgy gondolják, hogy ez őrült ötlet, de mi erre vágyunk. Szeretünk a tűzzel játszani!” – nyilatkozta anno a Details magazin újságírójának a Testcsere sztárja. Blake Lively egyébként a Gossip Girl (A pletykafészek – a szerk.) című sorozatnak köszönhetően lett világszerte ismert – imádtuk Serena Van der Voodsenként is. Gratulálunk nekik és sok örömet a babázáshoz!

Blake Lively a honlapján osztotta meg az első kismamafotót:

Friss: első gyermekét várja Blake Lively

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top