Család

A jó házasság titka a női szakáll

Az asszony sosem akart megszabadulni az arcszőrzetétől.

Egy 65 éves kazah nő, Mukhtabor Toraeva 20 centis szakállat visel, és azt állítja, hogy ez a titka 42 éve tartó házasságának.

“Amikor összeházasodtunk a férjemmel, a szakállam már nőni kezdett. Ő szereti, és van egy fiunk, egy lányunk és hat unokánk” – büszkélkedett az asszony, aki elárulta azt is, hogy bár az édesanyjának és a nagymamájának is volt szakálla, a lánya már nem örökölte ezt.

Mukhtabor állítása szerint az emberek mindig is csodálták a szakálláért, és manapság is gyakran megállítják egy közös fotóra. “Azt mondanám, a szakállam könnyen és egyszerűen segít átlépni a határokat.”

A jó házasság titka a női szakáll

“Igazán lenyűgöző látni, hogy egy valóban kedves ember ennyire boldog azzal, ahogy kinéz. Hatalmas a nyomás a nőkön, hogy elbűvölőek és szexisek legyenek úgy, hogy a testük minden részét szőrtelenítik. Látni és hallgatni ezt az asszonyt mindannyiunk számára inspiráló lehet” – méltatta a szakállas nőt egy kazah nőjogi aktivista.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top