Család

Egy brit bulvárlap állítja: ikreket vár Katalin hercegné

Az OK! magazin információi szerint Katalin hercegné ikreket hord a szíve alatt.

Kevés olyan ismert hölgy van, akinek annyiszor beszéltek gyermeket a hasába, mint Katalin hercegnének. Ha még emlékszünk, először idén májusban reppent fel a hír, miszerint Vilmos herceg felesége második gyermekét várja, ám nem sokkal később kiderült, hogy a jól értesült bennfentesek nem is voltak olyan jól értesültek. Néhány héttel ezelőtt azonban nem várt fordult történt: a királyi család szeptember 8-án a BBC-nek megerősítette, hogy Katalin hercegné ezúttal tényleg kisbabát vár.

Azóta az egész internet Katalin hercegné várandósságától hangos, a legtöbben azt találgatják, vajon milyen nemű lesz a második baba, de vannak olyanok is, akik már a születendő gyermek neméről és nevéről is meg vannak győződve. Az OK! magazin ennél is tovább ment: a brit bulvárlap nemrég közölt cikkében azt állítja, hogy nem egy, hanem egyből két gyermekkel bővül hamarosan a királyi család – minderről Katalin egyik jól értesült ismerőse tájékoztatta a lapot. Az persze kérdés, hogy vajon ezúttal mennyire lehet hinni a bennfenteseknek, egy dolog mindenesetre bizonyos: ahogy az első, úgy a második várandósságát is megszenvedi a hercegné, ugyanis folyamatos rosszullétek gyötrik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top