nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
A megcsalás nem tragédia

A megcsalás nem tragédia

A megcsalás egy nagyon kényes téma. De üzenem a sorstársaknak, ez nem jelenti azt, hogy mindennek vége. Előnyt is lehet kovácsolni abból, amiről azt hiszed, a világ egyik legrosszabb dolga.
Avatar
cafeblog/kettoslatas
f Ajánlom

Az egész úgy kezdődött, hogy találtam egy doboz óvszert a hátizsákjában. Mi máshogy védekeztünk, ezért rákérdeztem, miért kell magával vinni, amikor elutazik. Megmondta. És azt is, hogy csak egyszer használta eddig. Piszkosul fájt, és napokig nem is beszéltem vele. Aztán rájöttem, hogy erről én is tehetek. Mert elhanyagoltam. A pluszmunkák miatt már alig maradt időm magamra, rá és kettőnkre. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Kérdéseket tettem fel. Tudni akartam, hogy mi az oka. Hogy már nem szeret, már megunt, nem jó a szex, vagy egyszerűen kalandot akart? Kiderült, hogy az utóbbi, és persze az, hogy nem kapta meg, amit korábban igen. Sok volt az elvárás és a kritika, és nagy volt a kísértés.

Mi történt utána? Folytatás a KettősLátás blogon!

A megcsalás nem tragédia

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon