Család

Robert Pattinson kartonbabájához ment hozzá egy nő

Ilyen, amikor a rajongás átlép egy bizonyos határt...

A 25 éves, amerikai Lauren Adkins feleségül ment Robert Pattinson életnagyságú kartonfigurájához, mely az Alkonyat-filmek Edward Cullenje szerepében ábrázolja a színészt.

“Az emberek azt gondolhatják, hogy őrült vagyok, de az én lapra szerelt R-Patzommal kerülhetek a lehető legközelebb a valódihoz, ő az egyetlen a számomra” – magyarázta a nő.

Robert Pattinson kartonbábjához ment hozzá egy nő

Lauren gyerekkora óta odavan a romantikus történetekért, tinilányként pedig abban reménykedett, hogy az iskolabálon találja meg álmai férfiját, mint a tinifilmekben. Ez azonban nem történt meg. Azután sem javult a helyzet, hogy főiskolára ment, és elköltözött otthonról. A randevúi sorra kudarcba fulladtak, ugyanis egyetlen fiút sem talált ideálisnak.

Ezek után talált rá az Alkonyat-könyvekre és a filmre, illetve álmai vámpírjára. “Amikor Robert Pattinson feltűnt a vásznon éjfélkor, tökéletes volt. Abban a percben tudtam, hogy hozzá akarok menni feleségül” – idézte fel az első Alkonyat-film bemutatójának éjszakáját.

A karton Pattinsonra egy lemezboltban bukkant rá, rögtön meg is vette, majd hazavitte, és egész éjjel le sem tudta venni róla a szemét. Az esküvő azonban nem az ő ötlete volt, hanem egy barátnője fejéből pattant ki.

Robert Pattinson kartonbábjához ment hozzá egy nő

A ceremóniára Las Vegasban került sor – hiszen csak ott vállalták el –, Lauren álmai ruhájában állt az oltár elé, majd az 50 fős násznépnek fogadást is adott. Ezután a “pár” nászútra utazott Los Angelesbe. Lauren a Hollywood felirathoz is felcipelte a kartonfigurát. “Este kellett felmennünk, mert nem érheti napfény. De hát mindenki hoz áldozatot a férfiért, akit szeret, nem igaz?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top