Család

60 év után a Facebookon találtak egymásra a testvérek

Újabb családot egyesített a közösségi oldal.

A 66 éves Allan és 67 éves nővére, Margaret 1954 óta nem látták egymást. A szüleik akkor szakítottak egymással, és Míg Margaret az édesanyjával Skóciában maradt, Allant és a bátyját, Stewartot az apjuk magával vitte Angliába. Ezután a kettészakadt család nem tartotta többé a kapcsolatot.

Allan felnőttként többször is próbálta megtalálni a nővérét, ám sikertelenül. Végül úgy döntött, a Facebookon indít keresést. Feltöltötte a közösségi oldalra azt az elmosódott fotót, melyen ő és a testvérei láthatók kisgyerekként.

60 év után a Facebookon találtak egymásra a testvérek

Margaret eközben szintén a közösségi oldalon próbálta megtalálni az öccsét. A fotóra az egyik szomszédja hívta fel a figyelmét, az asszony pedig magára ismert, és üzenetet küldött Allannek. Megegyeztek, hogy találkoznak.

“Kiszálltam az autóból és egymás karjaiba omlottunk. A nővérem sírt, én is sírtam. Nagyon érzelmes pillanat volt, nagyszerű és gyönyörű” – idézte fel a viszontlátást Allan.

A testvérek azóta az édesanyjukat is meglátogatták, aki már 88 éves, Alzheimer-kórban szenved, de felismerte rég nem látott fiát. A bátyjuk, Stewart is életben van még, ám ő egyelőre nem tudott találkozni Margarettel.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top