Család

Angelina Jolie apja nem kapott meghívót a titkos ceremóniára

"Örülök" – kommentálta a lánya és Brad Pitt titkos esküvőjéről szóló híreket Jon Voight, aki azonban nem kapott meghívást a szűk körű lagzira.

Mindezek ellenére úgy tűnik, nem neheztel lányára, akivel évtizedekkel ezelőtt romlott meg a viszonya. Bár apa és lánya tartják a kapcsolatot, a kötelék már olyannyira meggyengült köztük, hogy a színész is csak a lapokból értesült Brangelináék múlt szombati titkos esküvőjéről. Ám úgy tűnik, ezt már Voight is elfogadta, legalábbis a US Magazinnak adott nyilatkozatából erre lehet következtetni, igaz, kissé gyenge volt a magyarázata. “Nem beszéltem velük, amióta összeházasodtak. Valóban nem vettem részt a ceremónián, Emmy-hétvége volt, úgyhogy nem tudtam volna elmenni.”

Angelina Jolie apja nem kapott meghívót a titkos ceremóniára

A mai hírek azonban már arról szólnak, hogy Jon Voight a friss házasok után utazik, hogy személyesen gratulálhasson nekik. “Európába utazom, hogy lássam őket. Nagyon régóta vártam már ezt a napot, úgyhogy most minden a helyére került, nagyon boldog vagyok” – nyilatkozta a Daily Mailnek, és Málta felé veszi az irányt, hisz Pitték ott forgatják új filmjüket. Bár esküvői fotókkal még nem szolgáltak a nyilvánosságnak, az 50 éves színészt már lefotózták csillogó jegygyűrűjével az ujján.

Angelina Jolie apja nem kapott meghívót a titkos ceremóniára

Az egyik meghívott vendég pedig némi információval is szolgált a lagziról, amin a családon és a legszűkebb barátokon felül még 22 szerencsés meghívott vehetett részt. “Angie-t Maddox és Pax kísérte az oltárhoz, Knox pedig a gyűrűket vitte. A lányok, Zahara, Shiloh és Vivienne pedig kis kosarakból szórták a rózsaszirmokat, amiket reggel szedtek a kertben” – nyilatkozta a bennfentes, aki azt is elárulta, azért Franciaországra esett a pár választása, mert Angelina édesanyjának egyik utolsó kívánsága az volt, hogy lánya a festői szépségű országban mondja ki az igent egyszer.

Brangelináékról készült korábbi képgalériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top