Család

Nem hagyják, hogy a striáik miatt alázzák őket

Két amerikai anyuka indította azt az Instagram-oldalt, melyen művészi fekete-fehér fotókat közölnek, elsősorban – bár nem kizárólag – terhességi striákkal borított testrészekről.

Az emberek 80 százalékának vannak striái. A leggyakoribb kiváltó ok a terhesség, de a hormonáis változások vagy a testsúly ingadozása bárkinél okozhatnak striákat. “Érdekes, hogy mindenféle típusú nőnek vannak striái, nekem is, már tinédzserkorom óta” – mondta az oldal egyik létrehozója, egy 31 éves fotós, aki hozzátette, hogy mivel vékony alkatú, felöltözve senki sem gondolná róla, hogy bármi gondja lehet a testével.

A Love Your Lines című oldalt azért indították, hogy ünnepeljék a női testet, életkortól, súlytól és attól is függetlenül, hogy valaki szült-e már, vagy sem. 

Az oldal rendkívül pozitív fogadtatásra talált, a követők száma máris meghaladta a 3500-at, és több mint 70 nő osztotta meg a striáiról készült fotókat a nyilvánossággal.

Szeresd a striáidat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top