Család

Eltűnt testvérpárt keres a rendőrség

Egy-egy hátizsákkal indultak útnak.

Cséby Mátyás és Cséby Csaba augusztus 4-én (hétfőn) 7 óra 45 perc körüli időben a Budapest III., Pünkösdfürdő utcai buszmegállóban felszállt a 34-es számú buszjáratra, mellyel egy napközis iskolába indultak, ahová nem érkeztek meg. A testvérpár azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Az eljárás során kiderült, hogy a fiúk ugyanezen a napon a Déli pályaudvar környékén is jártak.

Cséby Mátyás 13 éves,  140 cm magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja van. Eltűnésekor fekete, hosszú ujjú pólót, fekete hosszú vászonnadrágot, fekete sportcipőt viselt. Magával vitte piros-kék színű Puma hátizsákját, valamint egy sötétzöld kapucnis esőkabátot.

Cséby Mátyás - forrás: police.hu
Cséby Mátyás – forrás: police.hu

Cséby Csaba 14 éves, 140 cm magas, erősebb testalkatú, szintén rövidre nyírt barna haja van. Eltűnése idején sárga pólót, kék kockás térdnadrágot, terepszínű vászoncipőt viselt, valamint ő is magával vitte zöld-fekete színű hátizsákját.

Cséby Csaba - forrás: police.hu
Cséby Csaba – forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt gyermekekről, vagy tartózkodási helyükről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-1/430-4700/140 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top