Család

Szabad-e pucérkodni a nevelt gyerek előtt?

Természetes, hogy a gyerekeink elől nem zárkózunk be, amikor öltözködünk, ha még kicsik, esetleg még együtt is fürdünk. De mi a helyzet, ha csak nevelőszülők vagyunk?

Ha megkapsz egy hároméves, pelenkás kisfiút, adja magát, hogy nevelőanyaként te is kivedd a részed a körülötte adódó feladatokból (én legalábbis azonnal felvettem a fonalat).  Akkor még természetes volt, hogy pelenkázom, látom meztelenül, fürdéskor segítek neki a kritikus részek tisztán tartásánál (ez utóbbiról most, hogy iskoláskorú, illetve elkezdte érdekelni a saját szexualitása, elővigyázatosságból leszoktam, bármennyire is erőltetné egyébiránt).

Szabad-e pucérkodni a nevelt gyerek előtt?

Az viszont az elejétől nyilvánvaló volt, hogy én nem szeretnék öncélúan meztelenkedni előtte. Volt ugyanis az ismeretségi körünkben egy nevelőapuka, aki ugyan a lehető legnormálisabb volt a mostohalányával, de amikor megromlott a viszonyuk, az anya és közte kenyértörésre került a sor, és sajnos bosszúból még ő lett előszedve a molesztálás és a meztelenkedés mondvacsinált vádjával. Jól meghurcolták, amennyire tudom, ártatlanul. Csúnya történet volt, sok-sok vesztessel…

A teljes cikket a Második feleség blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top