Család

Már a randi közben jól tudod a választ

Hányan ismerjük azt a szituációt, amikor egy randi végeztével még nem tudjuk eldönteni, hogy mit is akarunk az épp aktuális fiatalembertől? Amikor olyan jó is lenne, de valahogy mégsem az igazi a dolog. Ilyenkor a barátnőnk rendszerint megkérdezi, hogy na, milyen volt? Lesz folytatás?

Ha a válaszunk nem más, mint egy jól elnyújtott nem tudom, na akkor van baj. Ez a válasz ugyanis hamis! Nagyon hamis.

Tudod jól a választ már a randi közben

Amikor ugyanis ezt a rövid, ám velős választ adjuk, akkor az esetek 99 százalékában elég csak a két szót felcserélni és közéjük egy “hogy” kötőszót beilleszteni ahhoz, hogy a választ kijavítsuk: “tudom, hogy nem”. Máris őszintén cseng. Hiszen ha nem tudod, hogy szeretnél-e újabb randit az illetővel, ha nem tudod, hogy képes lennél-e közelebbi kapcsolatba kerülni vele, akkor valami zavar benne, valami nem stimmel. Persze mondhatjuk, hogy ezen idővel lehet csiszolni, de ha már az elején zavar valami, akkor esélyes, hogy később még több dolog fog. Pedig ez így nem helyes. Az elején tökéletesnek kell(ene) látnod, oda kell(ene) lenned érte – és vissza kétszer, ahogy azt mondani szoktam.

Lehetséges, hogy még nem álltok készen egymásra? A teljes cikket a Nyuszogások blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top