Család

Mi lesz a szexszel válás után?

A házasságunk alatt megszoktuk a partnerünket, megismertük már egymást. De válás után, amikor nyitunk az új kapcsolatok felé, egy kicsit olyan, mintha újra tinik lennénk.

Mindannyian tudjuk, hogy egy házasságban az ember megalkuszik, elveszíti sokszor tündöklését, fényét, tüzét, vonzalmát. A szürke hétköznapok megölik a vágyat. Sablonossá, monotonná válik sok minden. Vagy épp már nem is működik semmi. Ott vannak a gyerekek is… nem kell ezt részleteznem.

Amikor vége szakad a házasságnak, egyedül maradsz, nyílik ki a világ. Randizol, jól érzed magad.

És előbb-utóbb bizony-bizony elérkezik az idő, hogy egy jó nagyot szexelj, felszabadultan… vagyis erre vágysz, de nem tudsz a rengeteg a gátlás miatt. Ugye?

Leéltél éveket egy bizonyos szexuális kultúrában. Én hívom így, mert évek alatt kialakult valami, ami csak a tied és a férjedé volt. Ebben éltél, már másképp nem volt, csak úgy… Szét a lábakat, aztán küldjed, apukám, álmos vagyok és fáradt… vagy na, gyorsan kielégítem, közben átgondolom a napot… vagy mit tudom én.

Aztán hopp! Jön egy másik hapsi, akivel döngetni akarsz, csak nem megy.

Aztán mégis megy, de még nem az igazi a dolog. Miért úgy csinálja, miért nem amúgy? Nekem most kéne valamit, de…..

Hogyan tudod minimalizálni a nehéz helyzeteket? Tippek a Magabiztos nő blogon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top