nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
68 év szerelem után pár óra különbséggel haltak meg

68 év szerelem után pár óra különbséggel haltak meg

Igenis létezik a sírig tartó szerelem.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Dorothy és George Doughty szomorú körülmények között ismerkedett össze: az asszony első férje, Victor mindössze 4 hónap házasság után elesett a második világháborúban, George pedig, aki az elhunytnak iskolatársa, majd pedig katonatársa volt, részvétüzenetet küldött a fiatal özvegynek. Ezután levelezni kezdtek, később pedig személyesen is találkoztak. és egymásba szerettek.

1947. november 20-án házasodtak össze, ugyanazon a napon, amikor a későbbi II. Erzsébet hozzáment Fülöp herceghez. Dorothy és George azóta soha, egyetlen napot sem töltöttek egymás nélkül. Két gyermekük, öt unokájuk és két dédunokájuk született.

A férj idén május 21-én került kórházba tüdőgyulladással, két nappal később pedig az intenzív osztályra helyezték át. Másnap a feleségét is kórházba vitték, ám az övsömöre miatt nem látogathatta meg George-ot az intenzíven.

Az idős asszony szervezetét egy fertőzés támadta meg, melyet nem tudott legyőzni, ezért június 1-én, délután fél 3-kor elhunyt. Férje már nem tudhatta meg a halálhírt: néhány órával később ő is örökre lehunyta a szemét.

“Sokan vigasztalnak minket azzal, hogy tudjuk, életük legvégéig együtt voltak” – nyilatkozta a házaspár egyik fia, Paul.

68 közös év után pár óra különbséggel hunyt el az idős házaspár

Forrás: Daily Mail

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon