Család

Akármennyi gyereked van, kell a kikapcsolódás!

Van az a pillanat, amikor tök mindegy, hány gyereket hagysz otthon, egyet vagy négyet, csak ki a házból, el abból a vadetetőből. Hátra se nézve rohansz a kis "ünneplődben", bemenekülve a felnőttek világába.
Nem árt, ha mihamarabb alkoholos poharat ragadsz a kezedbe, hogy elfelejtsd az elmúlt hetek, hónapok fáradalmait. Mert kell a kikapcsolódás. Sokszor mondom, orvosi beutalóval kötelezővé kéne tenni a “csajos buli” programokat, hogy az anyukák egy picit feltöltődhessenek. 
Az sem baj, ha ott áll veled szemben életed NAGY szerelme (hé, valamiért megcsináltattad vele azokat a kölköket, akiktől most menekülsz), csak menj. Élj, felnőtt életet. Terasz, meleg esti fuvallat és csak felnőttek körülötted. Senkinek nem kell a taknyát törölgetned, senkinek nem kell a leckéjét ellenőrizni. Buli van!
 
Ahogy telik az idő, és persze az üres mojitós poharak száma növekszik, szembesülsz majd néhány furcsa gondolattal. Hogy mik ezek, és hogyan kezeld őket? Tudd meg a Nem harap a spenót blogról!
 
Akárhány gyereked van, kell a kikapcsolódás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top