Család

Ruhája uszályán húzta maga után kisbabáját az ara – fotó

Egészen dermesztő ötlet...

Hatalmas felháborodást váltott ki egy amerikai pár Facebookon közzé tett esküvői fotója: a képen ugyanis az látszik, hogy a menyasszony a ruhája uszályára téve, a földön húzta maga után kisbabáját a ceremónián.

A kommentelők igen durva szavakkal illették a szülőket, sőt akadtak olyanok is, akik szerint be kellene jelenteni az esetet a gyermekvédelmi hatóságoknál. Az anya, Shona Carter-Brooks azzal védekezett, hogy a kisbaba ébren volt, és biztonságos helyen volt a ruhán.

Az elképesztően pocsék ötlet minden bizonnyal onnan eredhetett, hogy a menyasszonyi ruha uszályát az esküvőkön gyakran kisgyerekek viszik. Mivel azonban Brooksék kislánya csupán 1 hónapos, ő csak feküdni tudott az uszályon. Szomorú, hogy senki sem akadt, aki lebeszélte volna a párt erről a megoldásról, mint ahogy az is, hogy a fotó tanúsága szerint a násznép  kedélyesen szemlélte, amin a babát az uszályon húzzák.

Bár nyilván annak szánták, a dolog egyáltalán nem volt sem eredeti, sem vicces, sem pedig aranyos. Annál inkább döbbenetes, bennünket a hideg rázott ki, amikor megláttuk a képet. Csak remélni lehet, hogy a szülők a jövőben nem rukkolnak elő hasonló ötletekkel a gyermekeik – mert van egy nagyobb lányuk is – rovására.

Ruhája uszályán húzta maga után kisbabáját az ara - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top