Család

A márianosztrai börtön is családbarát munkahely lett

Megvannak az idei díjazottak.

Idén a XVI. kerületi önkormányzat kapta meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkárságától a Családbarát munkahely különdíjat a költségvetési szervek kategóriájában. Családbarát munkahely díjat kapott még a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Márianosztrai Fegyház és Börtön is.

A négy kategóriában meghirdetett díjra rekordmennyiségű pályázat érkezett, háromszáznál több önkormányzat, közintézmény és más munkaadó jelentkezett, közülük a négy különdíjazotton kívül további 39-en kapták meg az elismerést: egy, az intézményre kihelyezhető plakettet.

A tárca idei díjazottjai között van még mások mellett Tapolca önkormányzata, a XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal, a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézménye, az Ózdi Művelődési Intézmények, a Heves Megyei Kormányhivatal, a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona, Veszprém önkormányzata, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ, a Jászberényi polgármesteri hivatal, Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények, a Kadarkúti Közös Önkormányzati Hivatal valamint a csongrádi és a szécsényi rendőrkapitányság.

A nagyvállalati kategóriában a BT ROC Kft., középvállalati kategóriában a GAK Kft., míg kisvállalkozási kategóriában a Vision-Software Kft. képviselői vehették át a különdíjat. Utóbbi kategóriában díjat kapott még mások mellett a Fonó Budai Zeneház Nonprofit Kft., a Solanium Gyümölcstermesztő Kft., valamint a Panyolai Szilvórium Zrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top