Család

Szupersztárok búcsúztatták Mick Jagger elhunyt párját

Péntek este került sor Mick Jagger elhunyt párjának gyászszertartására ünnepélyes keretek között, sztárok búcsújával.

Március közepén vetett véget életének Mick Jagger kedvese, L’Wren Scott divattervező. A pár 13 évet töltött együtt, az énekes összetört és magát okolta a történtekért.
A gyászszertartásra péntek este került sor Manhattenben, ahol a család, közeli barátok és bennfentesek rótták le tiszteletüket és búcsúztak el az elhunyt divattervezőtől. Megjelent a Vanity Fair szerkesztője és Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője, tiszteletét tette többek között Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Renee Zellwegger, Meg Ryan és Martin Scorsese is.
A beszédeket követően a gyerekek és unokák verseket és saját írásokat olvastak fel. A templomot a tervező kedvenc virágai, főként rózsa és cseresznyevirág díszítették, a megemlékezés a résztvevők szerint ünnepélyes, méltóságteljes és meghitt volt. Mick Jagger pedig állítólag úgy élte meg az eseményt, mint egy ünnepet, melyen szeretett párjára emlékezhetett.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top