Család

65 év után találkoztak újra a testvérek

Évtizedek óta keresték egymást.

Egy amerikai testvérpár, Ann Bodyfelt és Karen Simpton 1949-ben találkoztak utoljára: a fiatalabbik testvér 3 hónapos, az idősebb pedig 5 éves volt ekkor. A kislányokat két különböző családnak adták örökbe.

Karen a kilencvenes évek eleje óta próbálta megtalálni a nővérét, ám nem járt sikerrel. Három hónappal ezelőtt azonban beütötte a testvére születése nevét a Google-ba, és meglepetten látta, hogy még 2000-ben valaki ezzel a születési névvel megpróbálta felvenni húgával a kapcsolatot.

Karen ezután kiderítette Ann elérhetőségét, és üzenetet hagyott neki az üzenetrögzítőjén. “Villogott a lámpa az üzenetrögzítőn. Megnyomtam a gombot, és egy hang azt mondta: azt hiszem, te vagy a nővérem. Azonnal tudtam, hogy végül megtaláltam” – mesélte Ann, aki visszahívta Karent, és hamarosan kiderült, valóban a testvére.

A nővérek 65 év után személyesen is találkoztak. “Ez egy új kaland lesz, felfedezni a hasonlóságokat és a különbségeket. Ez csak a kezdet, olyan, akár egy csoda” – nyilatkozta Karen.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top